Villa-Trasqua-2 (1)

Wijn proeverijen

The Wine Gallery biedt een ideale locatie voor proeverijen. In onze prachtige ingerichte zaak in het pittoreske Ootmarsum bieden wij de mogelijkheid om een selectie van Italiaanse en/of Zwitserse wijnen te proeven. De wijnen die u proeft, worden begeleid met de beste lekkernijen van onze huisleverancier [hier naam leverancier hapjes]. Wijnen en delicatessen die samen voor een perfecte wijn/spijs combinatie zorgen.

Een tasting bij The Wine Gallery is een leuk en vooral gezellige evenement om kennis te maken met de wijnen van Villa Trasqua en Nüesch Weine. Het is een ideale afsluiter na een lange wandeling of fietstocht in het Twentse landschap rond Ootmarsum. Daarnaast is een proeverij ook leuk als (onderdeel van) een bedrijfsuitje of als informeel slot van een teambuildingssessie of vergadering.

Al ons arrangementen zijn ook bij u op locatie mogelijk. Vraag ons naar de voorwaarden.

The Wine Gallery biedt u de volgende wijn proeverijen:

collection_VillaTrasqua

“Tricolore“

Drie glazen wijn om te proeven van ons Italiaanse wijngoed Villa Trasqua, begeleid door 2 lekkernijen per persoon.
€  15,50 p.p.

“Villa Trasqua“

Diverse Chianti Classico’s om te proeven van Villa Trasqua. Begeleid door drie heerlijke lekkernijen per persoon.
€ 18,50 p.p.

“The Wine Gallery“

Vier glazen om te proeven van al onze prachtige wijnen welke worden begeleid door een plateau van heerlijke lekkernijen .
€ 23,50 p.p.

“World Tour”

Vijf glazen wijn om te proeven van onze Italiaanse en Zwitserse wijngaarden, waaronder ook de exclusieve wijnen. Begeleid door mooie exclusieve hapjes.

€ 27,50 p.p.

Wilt u een wijnarrangement op maat? Dat kan!

Wij komen dan graag met u in contact. U kunt ons bellen of wij bellen u terug.